étrendtervező
Étrendtervező funkciói:
 
Regisztráció és azt követő bejelentkezés után elérhető az Étrendtervező.
 
Első lépésben egy legördülő menüből kiválaszthatod az étkezések számát, és elnevezheted az étrended, utána a tovább gomb megnyomásával tudsz tobábblépni a következő lépésre.
 
Második lépés maga az étrendtervezés. Itt láthatsz több táblázatot, attól függően, hogy mit választottál ki az előző lépésnél, az étkezések számánál.
Az első sorban egy sorszámot, az Étkzés feliratot és két legördülő menüt láthatsz. Első az alapanyagok száma, ha több alapanyagot szeretnél hozzáadni az étkezésedhez, akkor a legördülő menüből magasabb számot kell kiválasztanod, ha ez megvan, további sorok fognak hozzáadódni az adott táblázathoz.
 
Ezek azok a sorok, amikbe ha elkezdesz beírni alapanyagokat, akkor az adatbázisban szereplőket felkínálja a weboldal, és egy kattintással ki is választhatod azt, ez után csak a mennyiséget kell beírnod és ha elkattintasz, a weboldal ki is számolja az adott alapanyag tápanyag tartalmát.
 
Ha nincs benne az adatbázisban a beírt alapanyag, akkor egy kis üzenet buborék jön elő, amiről egy kattintással el is tudod küldeni nekünk, az adott alapanyagot és ha úgy látjuk, hogy frissíteni kell az adatbázist, frissítjük azt.
Miután elküldted nekünk, ez az üzenet fogad.
 
A táblázatodban felül, a másik legördülő menü a saját alapanyagok száma, ez olyan sorokat ad hozzá a táblázatodhoz, amelyekbe kézzel tudod beírni az alapanyag nevétől kezdve, a mennyiségen át, egészen az alapanyagok tápanyag tartalmáig az adott értékeket. Pl.: Fehérje turmixok vagy esetleg már előre kiszámolt ételek.
A táblázatod utolsó sora, az összesen sor, itt a weboldal kiszámolja a felette, addig beírt értékek összegét.
A táblázatok után van egy mindent összegző sor, mely az addig kitöltött táblázatok értékeit adja össze, ezután, a mentés gomb megnyomásával tudod elmenteni étrended és továbblépni a következő lépésre.
 
Harmadik lépésben 4 opció közül tudsz válsztani.
Szerkesztés, amivel át tudod szerkeszteni az adott érended.
Nyomtatás, ezzel tudod kinyomtatni fekete-fehérben, az adott étrended.
Letöltés, ezzel tudod letölteni az adott étrended PDF formátumban.
Törlés, ezzel a funkcióval pedig ki tudod törölni az adott étrended.
 
 
 
 
Weboldal alapfunkciói:

Az elmentett étrendeket, bejelentkezett állapotban, a jobb felső sarokban tudod elérni, a Mentéseim link alatt.
Itt csak rá kell kattintanod a kiválasztott étrend elnevezésére és már szerkesztheted, nyomtathatod, letöltheted vagy törölheted az adott érended.

A regisztrációkor megadott adatokat, bejelentkezett állapotban, a jobb felső sarokban az Adataim link alatt tudod elérni, ahol módosíthatod is azokat.
 
 
Bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt!